Gris cu lapte si dulceata de capsuni

de alilianaa in Dulciuri, 11 Mai 2016 | 3838 vizualizari

 

Ce poate fi mai simplu?... stiu! paine cu gem :)) 

 

INGREDIENTE

  • 600 ml lapte
  • 60 g gris
  • 3-4 linguri zahar
  • sare
  • un plic zahar vanilat
  • o lingura rasa cu unt
  • 3-4 lingurite dulceata de capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte si dulceata de capsuni:

Intr-un vas se pune laptele la fiert impreuna cu putina sare, zahar, zahar vanilat si untul. Cand se incalzeste putin se adauga grisul ,"in ploaie". Se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se lasa la fiert pana cand capata consistenta. Poate fi si incercat. Compozitia nu este vartoasa/tare.

Cand este gata se da la rece. Se pune in boluri si se serveste cu dulceata de capsuni. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte si dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

simona72 1

12.05.2016, 09:26

paine cu gem am mai mancat, dar gris cu lapte mai rar super bun!

alilianaa 1

13.05.2016, 07:45

Va multumesc mult!

marcela1979 1

13.05.2016, 17:29

As manca si eu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert clatite cu branza si bezea